SAMEN IN ACTIE VOOR VLINDERKIND

Merel de Boer

( Lid van team: BDO Arnhem voor Vlinderkind )

Opgehaald

305
122% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Dag lieve mensen,
Mijn naam is Merel. Op zaterdagavond 18 november loop ik de Zevenheuvelennacht van 7 km met BDO. Ik doe dit om geld op te halen voor Stichting Vlinderkind. Deze stichting zet zich in voor de strijd tegen Epidermolysis Bullosa (EB). Kinderen met deze ziekte hebben zo'n fragiele huid dat ze niet, net als jij en ik, zorgeloos kunnen buiten spelen of naar school kunnen gaan. Dit komt doordat hun huid zo gevoelig is dat deze kapot gaat door de minste aanraking. Zelfs een knuffel van papa of mama gaat dus eigenlijk niet.

Stichting Vlinderkind zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar EB en medicatie om het leven van deze vlinderkinderen draaglijk te maken. Ben jij, net als ik, onder de indruk en ontroerd door dit verhaal; laat dat een kleine bijdrage achter. Met alle kleine beetjes kunnen we samen proberen deze kinderen een iets makkelijker leven te geven.

Ontzettend bedankt voor het lezen en voor jullie bijdrage! En voel je vrij om mij en mijn collega's te komen aanmoedigen op 18 november.

Liefs en tot snel,  Merel

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer