De vrijwilligers @4Daagse 2024

Nog te gaan:

Dit jaar is Stichting Vlinderkind voor het eerst de Charity Partner van De Vierdaagse, en we zijn ontzettend trots op de enthousiaste wandelaars die voor ons gaan lopen!

We kunnen dit allemaal mogelijk maken dankzij onze geweldige vrijwilligers, die gedurende de vier dagen langs de route op verschillende locaties staan. En voor de 4Daagse van 2024 hebben we jouw hulp nodig als vrijwilliger. Ons vrijwilligers team staat voor de lopers klaar tijdens het evenement, met een tent langs de route waar je kunt bijtanken en een extra boost kunt krijgen.

Onze vrijwilligers zijn werkelijk van onschatbare waarde voor Stichting Vlinderkind. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de lopers tijdens de 4Daagse te ondersteunen. Het is wel belangrijk dat je zelf voor vervoer en eventuele overnachting(en) zorgt; dat regelen wij niet voor je. Maar natuurlijk kun je met andere vrijwilligers overleggen over carpool- of overnachtingsmogelijkheden.

Wil jij je als vrijwilliger inzetten om aandacht te vragen voor de zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening epidermolysis bullosa (EB) en tegelijkertijd geld inzamelen voor Stichting Vlinderkind? We hebben al een paar enthousiaste vrijwilligers, maar kunnen jouw hulp ook goed gebruiken! Stuur gewoon een mailtje naar vierdaagse@vlinderkind.nl.

Als vrijwilliger heb je ook de mogelijkheid om je te laten sponsoren voor je inspanningen en zo geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van EB. Donaties kunnen worden gedaan tot en met 30 augustus 2024, en om 12.00 uur worden alle acties afgesloten.

Wat kun je van ons verwachten?

🦋 Een fantastische ervaring tijdens De Vierdaagse!
🦋 Gratis eten en drinken op de dagen dat je als vrijwilliger mee helpt.
🦋 Een uniek pakket, met onder andere een shirt en pet van Stichting Vlinderkind als blijk van waardering voor jouw inzet.
🦋 Een persoonlijke actiepagina, waarmee je eenvoudig je eigen actie kunt opzetten en donatiegeld kunt werven.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens De Vierdaagse! Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons gerust via 085-1091108 of stuur een e-mail naar vierdaagse@vlinderkind.nl. We staan klaar om je te helpen.

Samen sterk voor genezing van een ernstige huidaandoening