BDO Arnhem voor Vlinderkind

BDO in actie!

Opgehaald

11.392
75% bereikt van het totaalbedrag € 15.000

Wij als BDO Arnhem zetten ons dit jaar in om geld op te halen voor Stichting Vlinderkind.

Dit gaan wij doen door deel te nemen aan de Zevenheuvelennacht van 7 kilometer en de Zevenheuvelenloop van 15 kilometer, hiervoor vragen wij jullie sponsoring!

Stichting Vlinderkind is een organisatie die zich inzet voor kinderen zoals Dax, het zoontje van onze collega Sjoerd. Dax werd geboren op 14 november 2022 en kwam ter wereld met Recessieve Dystrofische Epidermolysis Bullosa. Dit zorgt ervoor dat de huid van Dax extreem kwetsbaar is en gemakkelijk blaren en wonden ontwikkelt, vergelijkbaar met de vleugels van een vlinder.

Stichting Vlinderkind staat aan de frontlinie van de strijd tegen Epidermolysis Bullosa (EB). Ze maken zich sterk voor het werven van fondsen ten behoeve van de financiële ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zet Stichting Vlinderkind zich in voor een grotere naamsbekendheid en bewustwording van EB.

Door deel te nemen aan de Zevenheuvelennacht en de Zevenheuvelenloop hopen wij financiële steun te genereren voor Stichting Vlinderkind.

We willen Stichting Vlinderkind helpen om hoop te bieden aan iedereen die te maken heeft met EB, de vlinderkinderen en hun families.

Hopelijk kunnen wij samen een verschil maken, dus steun ons in onze missie om Stichting Vlinderkind te helpen en een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van kinderen met deze zeldzame aandoening.

Steunen jullie ons of een van de teamleden?

Alvast hartelijk dank.