Bosbesjestocht 2024

30e Bosbesjestocht
De Bosbesjestocht wordt dit jaar georganiseerd met prachtige uitgezette wandelroutes. In Groesbeek is het geweldig om te wandelen. Het landschap is zeer wisselend. Er wordt gewandeld door de bossen en door/langs kleinere natuurgebieden. Ook de vele mooie vergezichten en verschillen in hoogte maken deze wandeltocht uniek maar kost ook op sommige stukken extra inspanning. De tocht loopt door verschillende dorpskernen, langs boerenlanderijen en door de prachtige bossen. Er wordt gewandeld op verharde paden/wegen en onverharde paden. Groesbeek (Gemeente Berg en Dal) was in 2020 niet voor niets wandelgemeente van het jaar. De Nijmeegse Vierdaagse komt elk jaar op de 3e dag door ons dorp en mooie omgeving en ook het bekende Pieterpad loopt door onze gemeente.

Online inschrijven is gestart 01-02-2024 voor de Bosbesjestocht op 4 en 5 mei 2024. Wij hebben nu ook de optie om in te schrijven voor een tweedaagse wandeling, je kunt dan kiezen voor de 50, 60, 70 of 80 km. Je kunt in deze 2 dagen zelf een combinatie maken van het totaal aantal te lopen km.
 
Ook dit jaar is er voor de wandelaars die met de auto komen parkeergelegenheid geregeld door derden en de kosten hiervoor zijn € 3,00 per dag. Misschien een optie om met andere wandelaars te carpoolen, dit is goedkoper en duurzamer.
 
Dus schrijf je in en dan zien we jullie graag op 4 en 5 mei 2024 bij de startlocatie de Sleutel, Bredeweg 71, 6562 DC Groesbeek.
Om je voor de verschillende disciplines in te schrijven, neem een kijkje op de website van de organisatie zelf.
 
Wil jij je deze mooie uitdaging koppelen aan het goede doel Vlinderkind, maak een actie aan.